Rrugët e bllokuara nga dëbora, shihni çfarë ndodh në Qafën e Muzinës (VIDEO)

Dëbora e rënë në Gjirokastër ka krijuar probleme në rrugën që lidhin qytetin me Telepelën dhe Kakavijën.

Dhjetëra makina janë gjendur të papërgatitura dhe janë bllokuar në mes të rrugës.

Ministria e Transporteve ka njoftuar se në këto akse ka probleme dhe qarkullimi lejohet vetëm me zinxhirë, por përgjatë rrugës nuk ka patrulla të policisë që të mos lejojnë kalimin e mjeteve që nuk kanë zinxhirë, me qëllim që të evitojnë problemet në rrugë dhe bllokimin e tyre.
Debore ne Gjirokaster, bllokohen makinat by lapsi-al