Sa minuta ju zgjat seksi? Ja rezultatet e studimit gjerman…

MRP_4643-300x190Rreth 8% e çifteve në paralojë kënaqen më gjatë se 20 minuta, ndërkaq për ta 22% seksi zgjat më shumë se 20 minuta, ka treguar hulumtimi i revistës gjermane “Glamour” i bërë me më shumë se 1000 femra.

Rreth 33% të çifteve të dashuruara në paralojë “shpenzojnë” prej 5 deri në 9 minuta, ndërsa seksi mesatarisht zgjat nga 10 deri në 14 minuta, transmeton Telegrafi.

Hyrja e shkurtër në seks dhe paraloja e cila gjatë më pak se pesë minuta janë të zakonshme për 23% të çifteve, ndërkaq për 8% të tyre edhe vetë akti i seksit zgjat aq.

Ndonëse sipas të dhënave të anketës së Qendrës Kombëtare Amerikane për Hulumtime Shoqërore, çiftet bashkëshortore mesatarisht bëjnë dashuri 66 herë në vit.