Sa të dashuruar jeni? E tregon edhe kafshimi në buzë

robertocarrara_net_bkumbria_1307824608-300x252 (1)Kafshimi i buzës së partnerit nuk është vetëm një gjest instiktiv, por thuhet se ata persona që e bëjnë një verpim të tillë janë shumë të dashuruar.

Sipas ekspertëve, ata që kafshojnë partnerin në buzë tregojnë se janë shumë të nxehtë dhe tmerrësisht të dashuruar, dhe kjo është një mënyrë për të treguar ndjenjat e forta.