Sa zgjat seksi me një femër me përvojë

femra-650x358Nëse seksi me një femër të virgjër zgjat 7 orë e 1 minutë, nga të cilat 4 orë duhet ta bindësh, 1 minutë të kryesh marrëdhënie e 3 orë t’i kërkosh falje, a e dini sa zgjat marrëdhënia me një femër me përvojë?

Nëse me femrën e virgjër pjesa më e vështirë është bindja dhe falja, me femrën që ka përvojë pjesa më e vështirë është të mblidhni veten pas seksit.

Seksi me femrën që ka përvojë zgjat 3 orë e 30 minuta:

– 30 minuta paralojë

– 1 orë të kryesh marrëdhënie

– 2 orë derisa të vish në vete.