Seks në zyrë? Sa shumë e bëjnë në vendin e punës

seks-ne-zyrePuna është e ndarë nga jeta private?

Harrojeni.

Një në dhjetë persona pranon se ka bërë seks në vendin e punës.

Kështu thuhet në një sondazh të Kabel Eins në Gjermani.

Por gjithçka nis nga fantazia dhe përfundon në realitet.

77 përqind e meshkujve fantazojnë të bëjnë seks me një kolege në zyrë.

Ndërkohë 62 përqind e femrave fantazojnë për një të shpejtë në pushimin e drekës me kolegun.

Ndërkohë, Bild jep disa këshilla se si duhet të jetë seksi në zyrë.

Fillimisht duhet të tregoheni profesionistë, nuk ka përkëdhelje, pseudonime apo ‘dirty talk’.

Duhet një heshtje absolute: mbajeni vetëm për veten këtë aventurë.

Mendoni gjithmonë për pasojat: zakonisht seksi bëhet gjatë festave apo kur keni konsumuar alkool. Por nëse nuk jeni shumë të sigurt në vetvete, mos e ndërmerrni këtë hap.

Kufizoni dëmet: pas seksit, mos mendoni që të ndryshoni marrëdhënien me kolegun apo kolegen tuaj. Vazhdoni si normalisht.