Seks pa pushim? Ja shtatë “receta” për gjithë javën…

Fare-amore-tavolo-300x225Qëllimi është vetëm për ta bërë çdo ditë, pastaj e vendosni vetë sa doni që të zgjasë. Dhe, sigurisht, është për të mirën tuaj! Ndonjëherë të gjithë mund të ndihemi fajtorë duke shmangur disa nga përgjegjësitë tona seksuale, për shkak se jemi shumë të zënë apo edhe sepse shpesh jemi të lodhur, ose edhe sepse nuk jemi shumë në humor.

Megjithatë ka shumë mënyra për ta mbajtur gjallë marrëdhënien.

Këto këshilla specifike, mund të të ndihmojë për të ngacmuar më shumë dëshirën në çdo ditë të javës.

Këtu keni 7 “receta”, për shtatë ditë të javës.

Dita 1: Bëj seks Një alternativë: Gjej kohë për të bërë seks në mëngjes

Dita 2: Bëje në një vend të ri

Dita 3: Përdor disa aksesorë

Dita 4: Fokusohu më shumë tek puthja

Dita 5: Provo një pozicion të ri

Dita 6: Provoje në dush.

Dita 7: Bëje realitet fantazinë tënde të preferuar.