Seks të shfrenuar në hyrje të kinemasë, por sa shtrenjtë u kushton!

sex-300x169Dy të rinj italianë janë bërë protagonistë të një episodi me pullë të kuqe në një kinema.

Pasi ka mbaruar filmi ata janë ndalur në hyrje të kinemasë dhe kanë nisur të bëjnë seks të shfrenuar në shkallë.

Ata janë zhveshur pa e vrarë mendjen për njerëzit që i rrethonin.

Protagonistët ishin dy studentë në Padova, 19 vjeçarë.

Pasi janë urdhëruar të vishen nga policia janë çuar në komisariat.

Të dy të rinjtë janë gjobitur me 10 mijë euro për person.