Seksi me i mire me femrat e “shemtuara”

seksi-300x164Per meshkujt seksi eshte me mire me femrat e shemtuara me te cilat nuk jane te dashuruara. Duket se ne jeten ne cift meshkujt ndihen me mire me nj efemer jo shume te bukur dhe per ta konfirmuar kete kërkim eshte nje studim holandez.

Meshkujt , kur jane te cift preferojne te bejne sesk me femrat e shemtuara. Nje teori qe eshte vene re nga meshkujt , tani eshte nje konfirmim shkencore. Rezultatet e publikuara nga nje studim i Universitet e Raboud ne Nimaga, ne hollande.Ankthi i meshkujve eshte pak me i larte kur ndodh perballe nje femre shume te bukur ose per te cilen kane ndjenja te forta . Shkaku duhet te jete stresi , qe eshte me pak i ngritur kur meshkujt kane nje partnere te rastit dhe jo shume e pashme.Shkencetaret holandeze kane ekzaminuar nivelet e përqendrimit te meshkujt : duke i treguar atyre nje femer te bukur ne webcam , keto nivele jane ulur.

Ky studim kurioz eshte komentuar nga sekretari i pergjithshem e Shoqerise Italiane e endokrinologjia.“Hormonet e stresit nga nje ane mund te hutojne, nga ana tjeter pengojne pergjigjen seksuale , qe prejo kohesh shikojme tek paciente te te gjitha moshave qe mund te jete me e thjeshte te besh seks me nje partnere ku gjykimi nuk i intereson pak, ndoshta sepse eshte e shemtuar “Nje lajm i mire per femrat e “shemtuara” , te preferuara nga meshkujt per te bere seks. Nga sot ajo eshte provuara dhe shkencërisht.