Seksi: Më thuaj ç’profesion ke, të të them si je në shtrat!

seks-300x186 (1)Seks ne lokal

Meshkujt me uniformë janë madhështor në shtrat, mjekët kanë mangësi paralojën, nëpunësit civilë janë në mesin e tyre që kanë marrëdhënie seksuale pothuajse çdo ditë, ndërsa shitësit apo tregtarët, profesioni i tyre i ka “detyruar” të lusin për seks ashtu si lusin blerësit. Këtë e kanë konfirmuar bashkëshortet e tyre. Sipas një studimi të qindra grave të martuara, profesioni i burrit dhe si mund të ndikojë ajo në jetën seksuale të partneres.

Meshkujt në uniformë

81% e grave, thanë se më e mira tek zjarrfikës, ushtarët, policët, postierët është ajo se mundohen që një grua gjithmonë të jetë e kënaqur nga ana seksuale.

84% e të anketuarve besojnë se jeta e tyre seksuale është e shkëlqyeshme!

25% thanë se nuk parapëlqejnë paralojën.

Mjekët dhe punëtorët mjekësorë

44% e grave thonë se burrat e tyre janë shumë romantikë dhe kanë nevojë për përkëdhelje.

55% i kanë vlerësuar për seks oral.

34% e grave që kanë burrin mjek, thonë se ata janë shumë të dobët gjatë paralojës.

36% e grave ankohen se seksi zgjat shumë pak.

Shitësit

14% e të intervistuarve thanë, se ata kanë marrëdhënie seksuale pothuajse çdo ditë.

20% e partnerëve thanë se burrat e tyre, fantazitë e tyre shpesh i realizojnë edhe në shtrat.

74% e grave thanë se burrat shitës nuk mashtrohen kollaj nëse përgjigja është jo, në rast se gruaja nuk është në humor për seks.

Mësuesit dhe shërbyesit civilë

As burrat me këtë profesion nuk pranojnë lehtë një “jo” si përgjigje, nëse për shembull gruas i flihet apo nuk ka qejf të kryejë marrëdhënie.

Janë të dytët në listë, të cilët bëjnë seks pothuajse çdo ditë (13%)

100% i gatshëm për “foreplay” (paralojë)

Seksi zgjat shumë pak (30%)

Shpesh duan të përkëdhelen pas seksit (61%)

Punëtorët fizik

59% e grave seksin me këta burra e shpjegojnë si të keq.

Megjithatë, tregojnë një gatishmëri për të eksperimentuar (28%)

Artistët

Gratë e tyre pretendojnë të jenë dashnorët më të mirë (45%)

100% i kushtohen “foreplayi”-t (13% e grave ndonjëherë ju duket si një përjetësi)

Plotësisht e kënaqin një grua (73%)

Mekanikë dhe shoferë

Vendin e parë kur është fjala për seks oral (61%)

Jeta seksuale e shkëlqyeshme (39%)

Seks dy herë në javë (47%)

Shpesh bien në gjumë pas seksit!

Teknikët dhe kompjuteristët

Aspak të gatshëm të pranojnë që të kenë marrëdhënie seksuale, nëse gruaja dëshiron, dhe ata jo.

Seks oral, rrallë.

Pas seksit, kanë nevojë për përkëdhelje (63%).