Seksi mes kolegëve, njihuni me profesionet që e bëjnë më shumë

sek_1Sipas një sondazhi të kryer në Britaninë e Madhe dhe të publikuar nga revista “GQ”, rreth 39 % e të intervistuarve pohojnë se kanë bërë seks me kolegët e punës gjatë Krishtlindjeve. Në anketë u përfshinë informaticienë, avokatë, burimet njerëzore, transporti dhe logjistika, financierët, media dhe marketing, menaxherët, mjekët e infermierët e mësuesit. Renditja na njeh me profesionet që bëjnë më shumë seks?

Ja renditja e sondazhit:

Informaticienët 76 %

Avokatët 74%

Burimet njerëzore 72%

Transport dhe Logjistikë 72%

Financierët 71%

Media dhe Marketing 68%

Tregtarët she shitësit 67%

Menaxherët dhe drejtuesit 57%

Mjekët dhe infermierët 52%

Mësuesit 45%