Serbët të tmerruar nga droni: Shqiptarët do e ngrenë në ndeshjen Danimarkë-Serbi

albanci-dron-provokacija-foto-reuters-1432862766-668963-620x400Droni me hartën e Shqipërisë Etnike i lëshuar më 14 tetor në ndeshjen Serbi-Shqipëri, duket se i ka lënë me halucinacione serbët. Janë këta të fundit që tashmë kanë nxjerrë tituj “bombastik” nëpër mediat e tyre se kinse shqiptarët po përgadisin një akt të tillë edhe në ndeshjen Danimarkë-Serbi më 13 qershor. 

“Sipas shërbimit danez të intelegjencës, ka premisa se shqiptarët po përgadisin një incident në ndeshjen Danimarkë-Serbi” thuhet në mediat serbe, transmeton asport.info Më tej thuhet se shqiptarët po planifikojne incidente të tilla nëpër rrjetet sociale, dhe këto akte synojnë të përsërisin dronin e famshëm që u lëshua në ndeshjen Serbi-Shqipëri