Sfidat e papunësisë së grave në Gjirokastër/ Nga ekonomia kriminale e kanabisit te ‘skllavërimi’ në bizneset fason (VIDEO)

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe në zonat e tjera fqinje. Hapja e disa sipërmarrjeve po nxit programet e punësimit, por vështirësitë janë ende të mëdha. Korrespondenti i Zërit të Amerikës vizitoi dy nga sipërmarrjet dhe përgatiti kronikën që mund ta shihni në videon më poshtë.