Shemben urat që lidhin 5 fshatra të Dropullit me Gjirokastrën

Urat që lidhuirn 5 fshatra të Dropullit me Gjirokastrën janë shembut. Rreth 1500 banorë aktualisht janë të bllokuar nga ujrat.  Fjala është fshatrat Selo, Klishar dhe tri të tjerë, të cilët po vuajnë edhe mungesën energjisë elektrike dhe atë të ujit të pijshëm.Këto fshatra kanë pësuar humbje të konsiderueshme në banesa, bagëti, bazë ushqimore, bujqësi etj.