Sherri për komentet në Facebook, për pak sa nuk i mori jetën 18-vjeçarit nga Gjirokastra

Facebook_3474124cNjë sherr për komentet në rrjetin social “Facebook” për pak sa nuk i ka marrë jetën një 18­- vjeçari në Gjirokastër.

Emiljano Basha, 26 vjeç nga fshati Taroninë në Gjirokastër u përfshi në një adebat me 18­ vjeçarin për një status në “Facebook”.

Ironitë dhe debatet ia lanë vendin ofendimeve, deri sa Basha e gjeti 18­-vjeçarin në Urën e Kardhiqit dhe më pas nisi të konfliktohej me të fizikisht.