Shihni si i fshehin majë pallateve të Gjirokastrës antenat me rrezatim kancerogjen (FOTO)

Një qytetar ka ngritur shqetësimin e tij për antenat e telefonisë celulare në Gjirokastër, të cilat janë vendosur sipër pallateve, ndonëse kanë rrezatim kancerogjen. Përmes një mesazhi dhe disa fotove të dërguara te ‘Jeta Osh Qef’, ai shkruan:

“Pershendetje JOQ, ndodhen ne Gjirokastër ne mes te qytetit. Mbi nje ndertese qe ndodhet fare prane Gjymnazit Siri Shapllo,,dhe mbi te gjitha eshte e rethuar nga shume shtepi dhe pallate,, eshte bere ankese shume here dhe asnje mase konkrete per heqjen e ktyre antenave, te cilat nqse sdo ishin te dëmshme skishin pse ti fshehnin njera si bredh dhe tjetra si tubo oxhaku…” 

Image may contain: sky, cloud and outdoor

Image may contain: people standing, sky and outdoor

 

Image may contain: sky, cloud and outdoor