Shikoni momentet e arrestimit të vëllezërve Aliko [VIDEO]

alosssJanë dorëzuar dy vëllezërit Arbjon dhe Alban Aliko, të cilët akuzohen si autorët kryesorë që qëlluan mbi policinë ku mbeti i vrarë efektivi i RENEA-a Ibrahim Basha dhe u plagosën dy shokët e tij. 

Ka qenë babai Arbjon dhe Alban Aliko i cili së bashku me drejtorin e policisë ka negociuar me dy djemtë e tij që të dorëzohen. Keto jane momentet e dorezimit.