Shkatërruan pronën shtetërore në Stegopul, kallëzohen në Prokurori dy persona

Dy persona janë kallëzuar në Prokurorinë e Gjirokastrës. Policia thotë se u referuan materialet hetimore për shtetasit F.RR dhe H.P, vjec 42 e 37, banues në Sarandë, pasi më datë 14.04.2018, poshtë fshatit Stegopul, Libohovë, në bashkëpunim, kanë kryer punime pa leje duke shkatërruar pronën shtetërore. Cështja po hetohet nga organi i akuzës.