Shkollat e Dropullit, mungojnë librat në gjuhën greke për nxënësit e minoritetit

Një javë pas nisjes së vitit të ri shkollor, nxënësit e minoritetit grek në Dropull kanë ende mungesë të teksteve mësimore.

Më e vështirë situata paraqitet për nxënësit e klasës së parë. Ndër tekstet që mësojnë janë Matematike dhe libri i ushtrimeve.

Mungesa ka edhe për nxënës të klasës së dytë dhe të tretë.

Ky është një problem që përsëritet gati çdo vit.

/Libohova Online/