Shkurt 2017, si u shpenzuan 100 milionë lekë nga Bashkia Libohovë (Tabelat)

Bashkia Libohovë, ka shpenzuar rreth 100 milionë lekë të vjetra gjatë muajit Shkurt 2017.

Duke iu referuar të dhënave të Thesarit të Shtetit, në total janë 41 transaksione të ndryshme që janë kryer gjatë këtij muaji. Shumica janë shpenzime operative për funksionimin e institucionit, shpenzime pagash, pagesë paaftësie etj.

Për të parë zë më zë të gjitha këto shpenzime të autorizuara Bashkisë dhe cilët janë përfituesit, klikoni në linkun më poshtë, si dhe mund t’i shikoni në fotot bashkëngjitur këtij lajmi.

http://spending.data.al/sq/treasury/list/year/2015/dege_id/9/inst_code/2116001/from_date_ekz/2017-02-01/to_date_ekz/2017-02-28

/Libohova Online/