Shpallen fituesit, ja emrat e delegatëve të PS-së për Gjirokastrën

12801672_1042519335787241_6831846200952454074_nNë përfundim të procesit të zgjedhjeve për delegatët e Partisë Socialiste në Gjirokastër, fitues rezultuan emrat e mëposhtëm:

Bashkia Gjirokastër

Florika Qafëzezi, Argjiro Muho, Fiqirete Pesha, Matilda Gushi, Ismail Zeko, Rrapo Gjini, Lavdi Hasani, Afrim Mele

Delegatët për njësitë administrative

Picar- Vito Rrapaj

Antigone- Adelina Haxhiaj, Vasil Qurku

Cepo- Enxhi Bineri, Shpëtim Novi

Lunxhëri- Klara Lazaj, Nurce Golemi

Sa i përket Lazaratit dhe Odries nuk pati zgjedhje pasi numri i anëtarësisë socialiste në këto dy zona ishte më pak se 100. Sipas rregullave të PS-së, që një zonë të nxjerrë delegatin e vet për kongres duhet të ketë të paktën 100 anëtarë partie.

|Libohova Online|