Shpërthime me tritol në Zagori, SHELL në kërkim të naftës?

Kompania ndërkombëtare SHELL pritet të bëjë kërkime për naftë e gaz edhe në krahinën e Zagorisë. Të paktën kështu pretendon shoqata ‘Zagoria’, e cila thotë se shpërthimet me tritol mund të rrezikojnë shtëpitë e banorëve dhe bukuritë natyrore të zonës. Ja çfarë shkruan kjo shoqatë në faqen e saj në Facebook.