Shqipëria në ndeshje miqësore kundër Austrisë më 26 mars

1454081745memushajKombëtarja shqiptare e futbollit do të zhvillojë një ndeshje miqësore me Austrinë në prag të nisjes së finaleve të Kampionatit Europian në Francë.

Ndeshja është vendosur të luhet në datën 26 mars në kryeqytetin austriak.

Austria është një prej kombëtareve që merr pjesë në Francë 2016. UEFA kishte caktuar datën 26 dhe 29 mars si të lira që kombëtaret të zhvillojnë ndeshje miqësore. Sa i përket datës 29 mars FSHF ende nuk ka gjetur kundërshtar..