“Si e dua Libohovën”, të rinjtë prezantojnë propozimet e tyre përpara Mandit

Të rinjtë që iu përgjigjën nismës “Si e dua Libohovën”, të thirrur nga kandidatja e koalicionit të majtë, Luiza Mandi, prezantuan sot propozimet dhe idetë e tyre konkrete për transformimin e zonës. Aktiviteti i organizuar në ish-kinemanë e Libohovës mblodhi së bashku shumë qytetarë, ndërsa të rinjtë paraqitën vizualisht idetë për infrastrukturën, bujqësinë, turizmin, kulturën, sportin dhe cështjet sociale. Në nisje të këtij aktiviteti u shfaq edhe një dokumentar për Libohovën i realizuar nga televizioni Gjirokastra. Pasi kandidatja Mandi dëgjoi të gjitha propozimet e të rinjve, u zotua që ato t’i përfshijë në programin e saj të punës si kryebashkiake e ardhshme e Libohovës. Mandi gjithashtu vlerësoi angazhimin e të rinjve dhe theksoi se bashkëpunimi me ta nuk mbaron thjesht me këtë nismë.

11211858_10203854001180731_1416537847_o11351409_10203854002980776_1847338194_o11426131_10203854003060778_1812688739_o11638500_10203854003740795_681960487_o11638760_10203854001420737_862691098_o11639543_10203854016661118_373769249_o11539707_10203854000220707_570779622_o11259722_10203854017181131_1604204417_o

11211913_10203854016901124_1031186418_o