Si është ajo në seks? Zbulojeni duke i parë gjoksin

boobs-300x212Vetëm me një shikim në sisët e femrës meshkujt mund të mësojnë shumëçka për femrën, mes tjerash, do të mësojnë edhe se çfarë seksi do t’u ofrojnë.

Të kthyera poshtë
Sisët të lakuara sikur trampolinë zbulojnë femrën jashtëzakonisht temperamente dhe mendjehollë. Ky tip i femrave lehtë i përshtatet jetës me cilindo mashkull qoftë, sepse janë besnike dhe të gatshme për ndryshime, ndërkaq ajo që më së shumti do t’ju pëlqejë – i pranojnë të gjitha lojërat në shtrat.

Në formë trekëndëshi
Sisët e damave të cilat kur përkulen krijojnë formën e konit llogariten ndër femrat më eksituese dhe më të pavarura në mesin e pjesëtareve të gjinisë së dobët. Ato konsiderojnë që në seks asgjë nuk është e ndaluar dhe jotërheqëse, ndërkaq brenda një dite mund të ndërrojnë disa partnerë.

Të rrumbullakëta sikur mollët
Shumica e femrave me sisë të rrumbullakët janë frigjide (të ftohta) në seks dhe nevojitet mjaft angazhim dhe kohë që t’i bëni të përjetojnë orgazmën. Janë pozitive sepse janë të gatshme të provojnë cilëndo pozë qoftë në shtrat, vetëm e vetëm që ta kënaqin partnerin.

Në formë patëllxhani
Femrat me sisë të këtilla janë të thjeshta, të ndjeshme, por në shtrat e duan klasiken dhe e duan atmosferën familjare, mirëpo mashkulli i cili martohet me një femër të tillë sigurisht do të marrë etiketën e burracakut. Ato, kontrollojnë partnerin e tyre, derisa ta kthejnë në një skllav të vërtetë të dashurisë.

Në formë silikoni
Femrat me sisë të këtilla janë formaliste, ofrojnë mjaft, mirëpo edhe kërkojnë shumë nga partneri, ndërkaq në shtrat kurrë nuk do ta lënë anash veten. Femrat të cilat vendosin të ndryshojnë sisët me shtesa slikoni kanë mundësi të kenë inteligjentë dukshëm të lartë.