Si i shpenzoi 970 milionë lekë gjatë muajit shkurt spitali i Gjirokastrës (Tabelat)

Spitali rajonal “Omer Nishani” në Gjirokastër, ka shpenzuar rreth 970 milionë lekë të vjetra gjatë muajit Shkurt 2017.

Duke iu referuar të dhënave të Thesarit të Shtetit, në total janë 62 transaksione të ndryshme që janë kryer gjatë këtij muaji. Shumica janë shpenzime për blerje medikamentesh dhe pajisje mjekësore, ndërsa për karburant dhe vaj janë shpenzuar rreth 6.2 milionë lekë të vjetra.

Për të parë zë më zë të gjitha këto shpenzime autorizuara prej spitalit dhe cilët janë përfituesit, klikoni në linkun më poshtë, si dhe mund t’i shikoni në fotot bashkëngjitur këtij lajmi. /ArgjiroLajm.net

http://spending.data.al/sq/treasury/list/faqe/1/year/2015/dege_id/9/inst_code/1013018/from_date_ekz/2017-02-01/to_date_ekz/2017-02-28