Si i shpenzoi Bashkia Libohovë 80 milionë lekë gjatë muajit janar 2017 (Tabelat)

Bashkia Libohovë ka shpenzuar plot 80 milionë lekë të vjetra gjatë muajit Janar 2017.

Duke iu referuar të dhënave të Thesarit të Shtetit, në total janë 28 transaksione të ndryshme që janë kryer gjatë muajit të parë të vitit 2017.

Për të parë zë më zë të gjitha këto shpenzime autorizuara prej Bashkisë dhe cilët janë përfituesit, klikoni në linkun më poshtë, si dhe mund t’i shikoni në fotot bashkëngjitur këtij lajmi. /Libohova Online

http://spending.data.al/sq/treasury/list/year/2015/dege_id/9/inst_code/2116001/from_date_ekz/2017-01-01/to_date_ekz/2017-01-31