Si ju duket kjo 52-vjeçare? (FOTO)

Është mama e 2 fëmijëve të rritur. Ka harxhuar mijëra euro për t’u dukur sërish e re dhe mund të thuhet se nuk ka dështuar. Bëhet fjalë për Bee Cameron, një 52-vjeçare  nga Liverpool që i është nënshtruar një sërë operacionesh plastike për t’u ndjerë sërish e dëshirueshme. Ajo ka bërë 3 operacioneve në gjoks për të arritur formën dhe madhësinë e duhur. Më pas nuk është ndalur as te fytyra, por gjithmonë e shoqëruar me palestër.