Si ta bëni të mrekullueshem seksin mbrapsh

mbrapshtËshtë ndër më të pëlqyerat nga shumica e meshkujve, por edhe mënyra me e mirë për të prekur  G. 

Në vend që femra të qëndrojë në gjunjë dhe mbi shputat e duarve duhet të përkulet me poshtë duke u mbështetur në gjunjë dhe bërryla. Mashkulli në vend që të mbahet me gjunjë, njërën këmbë duhet ta shtrijë përpara.

1. Qëndroni vertikalisht

Disa femra ankohen se pas disa minutash në këtë pozicion fillojnë të kenë ngërçe dhe parehati, prandaj mund të lëvizni duke qëndruar në këmbë pas murit ose mund të përkuleni në tavolinë.

2. Dilni nga dhoma e gjumit

Pjesa më e bukur e ‘doggy style’ është se nuk kërkon domosdoshmërisht një krevat – mund të bëni seks kudo nëpër shtëpi. Provojeni në dush, duke qëndruar mbi karrige dhe ai në këmbë ose të mbështeteni në banakun e kuzhinës. Një alternativë tjetër do të ishte mbi lavatriçe ndërkohë që është në fazën e centrifugës.

3. Përdorni jastëkë 

Mund të shtroni disa jastëkë poshtë trupit në mënyrë që të rrini më rehat ose vendosni vetëm një të tillë poshtë barkut, për të krijuar një kënd perfekt penetrimi.

4. Fusni në lojë gjoksin

Nëse pëlqeni stimulimin e gjoksit, ‘doggy style’ është pozicioni ideal për t’i futur cicat në lojë. Rrëmbeni duart e partnerit dhe vendosini ato tek gjoksi juaj duke i treguar me duart tuaja sipër të tijave se çfarë ju pëlqen.

5. Kaloni kufijtë

Ky është pozicioni ideal për të kaluar nga seksi vaginal në atë anal. Vetëm sigurohuni të ndërroni prezervativin për të shmangur situate të pakëndshme dhe nëse është hera juaj e parë në ‘vendin tjetër’ përdorni shumë lubrifikues.