Si ta kuptosh që lidhja juaj ka marrë fund

si-ta-kuptosh-q-euml-lidhja-juaj-ka-marr-euml-fund_hdDisa marrëdhënie mund të nisin shumë shpejt, por në fakt, nuk përfundojë siç nisin. Pas gabimeve fatale të partnerëve në një lidhje, gjërat mund të duken ndryshe, por nuk është fundi i botës, gjithsesi.

Një ndjesi që nuk të lë të jesh rehat, mund të të çojë në një situatë në të cilën nuk je dhe shumë e qartë për të vepruar. Megjithatë, nëse je në një marrëdhënie e cila vetëm po zvarritet, ja si mund ta kuptosh që ta vazhdosh nuk ka më asnjë kuptim.

1. Je gjithmonë e para që telefonon apo që dërgon mesazhe.

2. Partneri nuk merr më asnjë iniciativë për të paguar qoftë edhe faturën më të vogël, madje nuk të bën më ftesa për të dalë.

3. Asnjë shenjë në profilet sociale të njëri-tjetrit.

4. Nëse dëshiron të dalësh, zgjedh aktivitete të tilla që nuk të japin mundësi të flasësh, të tilla si kinemaja.

5. Planet që ishin bërë për udhëtime janë anuluar.

6. Nuk ka më seks. E tmerrshme, por e vërtetë.

7. Kur imagjinon të ardhmen, partneri nuk është më brenda saj.

8. Shpenzon më shumë kohë me shoqet dhe miqtë.

9. Je gjithmonë duke menduar se mund të dalësh me djem të tjerë.

10. Njëri nga ju është duke mashtruar. Duket e mundur, derisa seksi mungon, por shumë njerëz jetojnë në shumicën e kohës në një marrëdhënie të tillë.

11. Bëhesh nervoze sa herë kujton situatat me të dhe përpiqesh ta shmangësh sa më shumë