Si të bëni seks me stilin “kauboj”

si-t-euml-b-euml-heni-seksi-ldquo-kauboje-rdquo_hdLexo mënyrat me të cilat mund të bëhesh më atraktive në këtë pozë seksi.

Për fillim, a pajtohemi të gjithë që poza e seksit në të cilën vajza ulet mbi mashkullin (ajo qëndron sipër) është aaaaqë seksi?

1. Lozni me sisët tuaja 
Sisët dhe thimthat janë ndër zonat më të mëdha erogjene. Kaloni butësisht gishtat sipër tyre, bëni masazh dhe butësisht shtrëngoni – çka do qoftë që të bën të lumtur!

2. Shtrëngoni këmbët 
Kur gjunjët i poziciononi afër njëri-tjetrit, kjo ju bën që t’ju shtrëngohen muskujt e komblikut dhe lejon fërkim më të madh midis penisit dhe klitorisit, transmeton Telegrafi.

3. Ndryshoni ritmin 
Seks nuk është e thënë të jetë garë vrapimi, andaj është e dëshirueshme që për kënaqësinë më të madhe të ndryshoni shpejtësinë me të cilën do të lëvizni, mirëpo edhe thellësinë e penetrimit. Gjithashtu, mund të bëni lëvizje rrethore të kofshëve në vend se t’i lëvizni lart-poshtë.

4. Lozni
Nëse keni dëshirë për pak “lojë”, provoni t’ia lidhni nyjat partnerit apo t’ia lidhni sytë, në mënyrë që të mos dijë se çka po bëni.

5. Kënaquni
Me njërën dorë përkëdhelni sisët, tjetrën përdoreni të stimuloni klitorisin. Partnerit tuaj nuk do t’i pengojë kur do ta injoronit pak, derisa mund të kënaqet me atë pamje.

6. Shikimi seksi 
Për të shtuar intimitetin, shikojeni drejt në sy dhe mos e shmangni shikimin. Studimet sugjerojnë që ky lloj kontakti i plotëson edhe nevojat emotive edhe ato fizike.

7. Shtrijuni në gjoksin e tij 
Shikojeni këtë si kthesë të vogël në këtë pozë seksi. Jo vetëm që do jetë më afër me njërën dorë, por edhe fërkimi i sisëve tuaja me gjoksin e tij vetëm sa do të shtojë përvojën për të dy.

8. “Hidhuni” në dysheme 
Krevati është super, mirëpo është mirë që ndonjëherë të ndërroni lokacionin në mënyrë që të “zbukuroni” situatën. Provojeni këtë pozë në tepih të butë në dysheme. /Telegrafi/