Sinoptikanët japin alarmin, Shqipëria rrezikon të përmbytet. Gjirokastra qarku ku priten më shumë reshje

Nesër mbi Ballkan do te krijohen sasi të mëdha shiu që do të derdhin mbi Shqiperi deri në 500 litra rreshje për meter katror . Për ketë shkak paralajmerohen përmbytje dhe rreshkitje toke. Zonat që pritet të preken më shumë është Gjirokastra. Ne gjithe vendin pritet te bjere 150-500 litra shi per meter katror. Fotot e mëposhtme tregojnë dhe shkallën lartë të rreshjeve që priten nesër mbi vendin tonë.