Socialistët e Gjirokastrës festojnë fitoren me këngë e valle (FOTO)

Deputetet e zgjedhur të qarkut Gjirokastër, Bledi Çuçi, Mirela Kumbaro e Flamur Golemi kanë organizuar një natë më parë takimin festiv me mbështetësit e tyre, për t’i falenderuar për kontributin në fitoren e 25 qershorit.

Secili prej tyre ka mbajtur një fjalë përshëndetëse.

Të pranishëm ishin edhe kandidatët e tjerë jo fitues të listës së PS-së. Pas këtij takimi ata do të zhvillojnë të tjera takime në qytete dhe fshatra, për të dëgjuar pritshmëritë e njerëzve për mandatin e dytë të socialistëve, me fokus të veçantë shërbimet e administratës shtetërore.

Image may contain: 3 people, people standing, crowd and outdoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people dancing, people standing and night

Image may contain: one or more people, crowd and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 13 people, people standing and outdoor

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 5 people, people standing

Image may contain: 18 people, people smiling, crowd

Image may contain: 6 people, people standing

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 19 people, crowd, sky and outdoor

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 6 people