Sot, 24 vjet nga rrëzimi i bustit të diktatorit Enver Hoxha

Shënohet sot 24 vjetori i rënies së bustit të diktatorit, Enver Hoxha. Rrëzimi I bustit të ish-dikatorit erdhi pas grevës së urisë së studentëve. Nga Qyteti-Studenti turma e studentëve dhe qytetarëve u nis drejt rrugës së Elbasanit dhe më pas në sheshin “Skënderbej”, ku pas përleshjeve me policinë, u rrëzua monumenti i Enver Hoxhës. 

rrezimi-i-bustit