Sot 96 vjet nga vdekja e Ismail Bej Vlorës. A u helmua ai nga kundërshtarët e tij politikë?

ismailSi sot 96 vjet më parë, krijuesi i shtetit shqiptar, Ismail Bej Vlora, ndërroi jetë në Peruxhia të Italisë. Gazetari Roland Qafoku thotë se ai është helmuar nga kundërshtarët e tij politikë.

Ismail Qemal Vlora ka vdekur si pasojë e një helmimi në ushqim nga kundërshtarët politikë, shqiptarë dhe të huaj.

Nëse një ditë shteti shqiptar do investohet për të kryer një hetim special me analiza, padyshim vdekja e tij do jetë skandali më i madh dhe ngjarja më e rëndë që ka ndodhur në historinë e Shqipërisë. Nderim për burrin e shtetit më të madh që ka nxjerrë shteti shqiptar”, shkruan Qafoku.

10689703_1591190987793699_6887157404094156986_n