“Stolitë Tona”, çelet sezoni turistik në Antigone (FOTO)

I konceptuar si një aktivitet me emrin “Stolitë Tona”, sot u çel sezoni turistik në Parkun e Antigonesë. Mes të pranishmëve ishte edhe Bledi Cuçi, kandidat për deputet i PS-së në qarkun Gjirokastër. Gjatë këtij aktiviteti u prezantuan gatime të ndryshme të zonës, përfshi Gjirokastrën, Libohovën e Përmetin, si dhe pati interpretime të ndyshme nga grupet polifonike.

/Libohova Online/

Image may contain: 5 people, people standing, mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, tree, crowd, plant, outdoor and nature

Image may contain: 5 people, people standing, crowd, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 1 person, crowd, tree, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, tree, crowd, plant, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, crowd, tree, sky and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people standing, sunglasses, beard and outdoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, mountain, beard, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, people standing, crowd and outdoor

Image may contain: tree, plant and outdoor