Studenti nga Libohova i “zë vendin” Edi Ramës në Parlament (FOTO)

Dy ditë më parë, në Parlament një grup studentësh të Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranës, zhvilluan seancën simuluese, për miratimin e Projektligjit “Mbi fshirjen e të dhënave personale”. Pjesë e 80 studentëve të zgjedhur në cilësinë e anëtarëve të Këshillit të Ministrave dhe deputetëve, ishte edhe Elvis Tosuni, student nga Libohova. Në këtë seancë simuluese Tosuni mbate pozitën e Kryeministrit, duke u ulur në vendin ku shohim të ulet gjithnjë Edi Rama.

Si “Kryeministër” ai iu drejtua me një fjalë parlamentit, ku kishin zënë vend studentë të tjerë të Fakultetit të Drejtësisë. Shihni fotot më poshtë.

/Libohova Online/

Image may contain: 7 people, indoor

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Image may contain: 9 people

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: 1 person, suit

Image may contain: 1 person, suit and indoor

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, suit, beard and indoor

Image may contain: 6 people, people sitting and indoor

Image may contain: 6 people, indoor

Image may contain: 3 people, people sitting, text and indoor

Image may contain: 2 people, indoor

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 6 people, indoor

Image may contain: 6 people, indoor

Image may contain: people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 7 people, people standing and indoor

Image may contain: 6 people, indoor

Image may contain: people sitting and indoor

Image may contain: 11 people, people sitting and indoor