Studimi, meshkujt në Shqipëri bëjnë seks me tuta veshur

Young couple having sex in bed
Young couple having sex in bed

Një mashkull e arrin seksualitetin e tij apo ereksionin në një periudhë gati 2 minuta, kurse një femër do 12­15 minuta që të ngacmohet seksualisht dhe të futet në fazat e aktivitetit seksual.

Meshkujt kanë një problem, ngaqë eksitimin e tyre e kanë shumë të shpejtë, duan të penetrojnë në moment. Penetrimi mund të bëhet në një moment kur partnerja e ka arritur momentin e vet.

Në këtë rast pra, kur meshkujt tregohen të nxituar, akti seksual mund të bëhet i dhimbshëm.

Janë lojërat seksuale që krijojnë ngacmimin seksual te partnerja. Prandaj ndodh që shumë femra të mos arrijnë orgazmën. Ky është një problem që e përjetojnë shumë femra.

Kjo sepse akti seksual nuk shkon sipas fazave që duhet të shkojë.

Këtu tek ne nuk njihen lubrifikantët, nuk e bëjnë ngacmimin e partneres paraprakisht. Femrat në natyrën e tyre e duan këtë moment dhe kur mashkulli nxiton, ato bëjnë sikur arrijnë në orgazëm.

Në bazë të një ministudimi që do publikohet së shpejti, çiftet shqiptare kryejnë seks me tuta. Del se 60% e meshkujve me gratë e tyre e kryejnë marrëdhënien seksuale me pizhama. Sigurisht që kjo ndikon shumë keq në marrëdhënie.