Studimi që tregon se sa të dashur duhet të keni

a-69-650x358Dhjetë është numri ideal i të dashurve që duhet pasur, dhe kjo vlenë për të dyja gjinitë, kanë pohuar studiusit.

Një një anketë online të bërë me më shumë se 1000 persona në Britani, ata u pyetën se sa të dashur duhet të ketë një person.

Përgjigjet më të shpeshta sipas studimit ishin në mes të 8 dhe 12, duke përfshirë këtu 38 për qind femra dhe 37 për qind meshkuj.

Sondazhi tregon se ata që kanë më shumë se 10 partnerë seksualë konsiderohen si të pamoralshëm, ndësa ata me më pak se 10, të papërvojë.

Ky sondazh gjithashtu tregoi se në veçanti meshkujt nuk e vlerësonin si veprim të mirë që një femër të ketë raporte me më shumë se 10 meshkuj.