Surprizat e motit, ja çfarë iu pret nesër në Gjirokastër

Sot pasdite (e premte, dt.17) dhe nesër (e shtunë, dt.18) në 4 qarqet e Jugut reshjet priten të jenë mesatare në nivel qarku, ndërsa lokalisht intensive në Gjirokastër dhe Vlorë.

Në pjesën tjetër të territorit reshjet priten të jenë të dobëta, sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit.

TEMPERATURAT

Nesër (e shtunë, dt.18) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

– Në bregdet: 10 °C / 17 °C

– Në vendet e ulta: 6 °C / 18 °C

– Në vendet malore: 4 °C / 12 °C.

ERA

Sot pasdite (dt.17) dhe nesër (dt.18) era do të vazhdojë të jetë e lehtë deri në mesatare.