Momentet kur kryebahkiaku i Libohovës, Altin Çomo, i dorëzon titullin “Qytetar Nderi” i Libohovës, juristes Eni Çobani dhe regjizorit Saimir Kumbaro. Çobanit iu akordua titulli...