Tangat janë jashtë mode, ky është modeli i ri i të brendshmeve (foto)

ta5_1461081463-5984401Ky model mbathjesh për femra po reziston dhe po kthehet në trend në të gjithë botën. Modelistët këshillojnë që këtë verë t’i harroni tangat dhe të shihni modelin e ri.

Quhen C-String dhe janë më shumë si një shirit që vendoset në zonën intime. Edhe yje të njohur po i përdorin, ndërsa në forume ka shumë debat.

Disa thonë se nuk janë të rehatshme, ndërsa meshkujve u pëlqen t’ua dhurojnë femrave të tyre.