Tavo shpërndanë fletëpalosje në Dropull, gënjen për investimet e OSHEE dhe Unazës së Pogonit

Kandidati për deputet i LSI-së Vangjel Tavo u është rikthyer sërish deklaratave të pavërteta për investimet në zonën e Dropullit. Së fundmi ndërsa shpërndante fletëpalosje me thirrjen për të votuar LSI z.Tavo ka deklaruar se investimi në rrjetin elektrik ne zonen e Frashtanit eshte nje investim personal
I tij. Duket se dëshpërimi e ka çuar deputetin Tavo të ndërmarrë veprime të tilla, pasi çdokush e di se asnje deputet nuk mund te beje investime, investimet behen nga instituticionet, nga qeveria. Investimi ne zonen e Frashtanit eshte nje investim i OSSHE prej 800 mln leke! Nje investim i realizuar nga mbështetja e qeverise dhe jo nga Deputete! Ashtu si dhe investimi për Unazën e Pogonit, të cilin e përmendi dhe vet kryeministri Rama në vizitën e tij në Dropull. Duket se me afrimin e fushates edhe deklaratat e paverteta po shtohen, edhe kur investimet jane te shkruara e zeza mbi te bardhe, se Kush i ben dhe nga dalin parate!

/ArgjiroLajm.net/