Tavo ‘turpëron’ PS e PD në fshatin e tij të lindjes, ja sa vota ka marrë në Jorgucat

Vangjel Tavo rikonfirmon mbështetjen në Dropull.

Të paktën në fshatin e tij të lindjes në Jorgucat, ku ka marrë 200 vota, ndërsa PS 25 dhe PD 26 vota.

Në fshatin Sotir PS ka marrë 50 vota, LSI 35 vota dhe PD 6 vota.