Të rinjtë e LSI-së në Gjirokastër aktivitet në qytetin antik të Adrianopolit (FOTO)

Të rinjtë e LSI-së në Gjirokastër organizuan një aktivitet me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Vendbanimeve Historike. Në teatrin e qytetit antik të Adrianopolit ata bënë interpretime të ndryshme për të treguar historinë e këtij qyteti antik, si dhe pastruar ambientin përreth. Mesazhi i këtij aktiviteti ishte për të mirëmbajtur monumentet kulturore dhe për t’i rijetëzuar ato në funksion të zhvillimit të turizmit.

Image may contain: 2 people, people standing, outdoor and nature

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Image may contain: 5 people, outdoor

Image may contain: 10 people, people sitting, sunglasses, shoes and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, shoes and outdoor

Image may contain: 4 people, people sitting, crowd and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: one or more people, crowd and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing, mountain, sky, outdoor and nature

Image may contain: 21 people, people standing, wedding and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people standing, outdoor and nature

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor