Të rinjtë s’po bëjnë seks, po shikojnë filma pornografik, për një arsye të çuditshme

 Të rinjtë s’po bëjnë seks, po shikojnë filma pornografik, për një arsye të çuditshme
swap-620x358Më shumë se 3,000 njerëz kanë folur me kompaninë ‘Barna’ për projektin e saj, Fenomeni Porno. Ata kanë zbuluar se adoleshentët dhe të rriturit shikojnë filma pornografik për shkak se ‘është më e sigurt se seksi i vërtetë’.
Adoleshentët dhe të rriturit thuhet se shikojnë filma pornografik për shkak të mërzisë apo kureshtjes, ka zbuluar studimi.
 
Afër 2 të 3/at e të rinjve kanë shkëmbyer tekste seksuale, ku thuhet se 62% e të rinjve kanë pranuar mesazhe eksplicite ndërsa 41% e kanë dërguar një të tillë.
89% e adoleshentëve thonë se nuk ka asgjë të keqe me filmat pornografik.
 
Edhe pastorët krishterë kanë pranuar se kanë shikuar filma të tillë, ku 57% e pastorve kanë rrëfyer se kanë shikuar ose vazhdojnë të shikojnë dhe kjo ju është bërë problem. Më shumë se 28,000 njerëz shikojnë filma pornografik në internet çdo sekondë, tregojnë statistikat.

Libohova Online