Temperatura të larta në ditët e fundit të gushtit

16086Ditët e fundit të gushtit do të jenë me mot të kthjellët e temperatura të larta. Me të njëjtin mot nis edhe muaji shtator.

Deri në fund të javës termometri do të shënojë mes 34 dhe 36 gradëve.

Vetëm javën e ardhshme temperaturat do të ulen poshtë 30 gradëve. Temperaturat minimale do të jenë rreth 18 dhe 20 gradë celcius për këtë javë.