Tepelenë, arrestohet për vjedhje banese. Lekët i shpenzoi në kazino

vjedhjePolicia e Tepelenes ka arrestuar shtetasin A.Tata sepse dyshohet si autor i vjedhjes me thyerje te baneses se shtetasit V.B.

Sipas policise A.Tata ka marre nje shume prej 360 eurosh dhe 170 mije leke, te cilat i ka shpenzuar ne lojerat e fatit.

Materialet ne ngarkim te ketij shtetasi i kane kaluar per hetim prokurorise se Gjirokastres.