Tetë foto të të dashurave seksi të futbollistëve shqiptarë

Futbollistët shqiptarë nuk ekspozojnë vetëm imazhet e tyre profesionale që lidhen me sportin. Të njohur tashmë edhe në mediat e huaja, ata nuk ngurojnë të tregojnë edhe për jetën e tyre private. Me fjalë dhe me foto.
Mes tyre ka nga ata që duan të bien më shumë në sy si Valoh Behrami dhe më të ndrojtur si Elseid Hysaj.
Më poshtë janë fotot e tetë futbollistëve shqiptarë me partneret e tyre seksi.
Pranvera Ajeti dhe Arlind Ajeti
Monica Cana dhe Lorik Cana
Erjona Xhemaili dhe Blerim Xhemaili
Leonita Lekaj dhe Granit Xhaka
Fiorenza Lekstakaj dhe Elseid Hysaj
Alisa Lily dhe Berat Gjimshiti
Ornela Lila dhe And Lila
Elena Bonzanni dhe Valon Behrami