Tre “çamët” kandidatë për deputetë në Gjirokastër

Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet ka dorëzuar në KQZ listën e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 18 qershorit. Ndonëse qarku Gjirokastër është jashtë interesave të saj elektorale, PDIU ka vendosur në listë tre kandidatë. Ata janë Lueda Sina, Xhenet Sula dhe Ilir Laze. PDIU është pjesë e koalicionit qeverisës që prej vitit 2015.