Tre muajt e dytë të 2014, 75 milionë lekë shpenzime nga Bashkia Libohovë (Tabelat)

 Tre muajt e dytë të 2014, 75 milionë lekë shpenzime nga Bashkia Libohovë (Tabelat)

Tabela 1. Shpenzimet per muajin prill 2014

Të dhënat që raportohen nga dega e Thesarit në Gjirokastër, nëpërmjet Spending Data Albania, lidhur me transaksionet e Bashkisë Libohovë për tre muajt e dytë të vitit 2014, flasin për një total shpenzimesh prej rreth 75 milionë lekë të vjetra. Sipas muajve shpenzimet janë:

33.4 milionë lekë (prill 2014)

22.4 milionë lekë (maj 2014)

20 milionë lekë (qershor 2014)

Ne tabelat më poshtë jepen institucionet dhe kompanitë përfituese, data e ekzekutimit të veprimit dhe shuma përkatëse e lekëve të paguara nga llogaria e Bashkisë Libohovë. Klikoni mbi foto për t’i parë më hollësisht të dhënat.

Tabela 1. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 1. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 3. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 3. Shpenzimet per muajin prill 2014
Tabela 1. Shpenzimet per muajin maj 2014
Tabela 1. Shpenzimet per muajin maj 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin maj 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin maj 2014
Tabela 1. Shpenzimet per muajin qershor 2014
Tabela 1. Shpenzimet per muajin qershor 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin qershor 2014
Tabela 2. Shpenzimet per muajin qershor 2014

Libohova Online

11 Comments

 • here are some hyperlinks to internet sites that we link to simply because we believe they are worth visiting

 • although internet sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they’re really really worth a go by way of, so have a look

 • usually posts some really fascinating stuff like this. If youre new to this site

 • please pay a visit to the internet sites we follow, like this 1, because it represents our picks in the web

 • the time to study or visit the content or web pages we have linked to beneath the

 • here are some hyperlinks to web-sites that we link to mainly because we feel they are worth visiting

 • The info talked about within the post are some of the ideal available

 • The details mentioned in the report are a few of the ideal obtainable

 • The details mentioned inside the post are a number of the ideal obtainable

 • here are some links to internet sites that we link to due to the fact we feel they are worth visiting

 • please pay a visit to the internet sites we follow, including this one, because it represents our picks from the web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *